Országjáró turnéra indul a Varázs Show

Az elmúlt pár blogbejegyzésben meséltem néhány különleges fellépésemről, amik főleg felnőtteknek szóltak. De ezek mellett nem akartam megfeledkezni a gyerekekről sem, hiszen ők a leghálásabb közönség, csillogó szemmel lesnek minden mozdulatot, őszintén kacagnak, és álmélkodnak… egyben igazi kihívást is jelentenek, hiszen nem könnyű lekötni őket, és friss szemmel könnyedén kiszúrják ám a csalást is!

Ezért a gyerekeknek szóló előadások mindig is kiemelt helyet birtokolnak a szívemben. Idén szerettem volna valami különlegeset: összedugtuk a fejünket 3 bűvésztársammal, és egy kifejezetten gyerekeknek szóló show-t állítottunk össze!

A varázs show bűvészei. Országjáró Varázs Show Lui bűvésszel.

Lesz benne zene, poénok, mágia, illúzió, és természetesen a kicsiket is bevonjuk, igazán interaktív lesz az előadás!

Az előadás 6-12 éveseknek szól, 2x45 perces, 4 bűvész lép fel benne, és csak 1x járjuk vele végig az országot. A turné állomásait és időpontjait megtalálod a cikk végén, de előbb nézzük…

Kik lépnek fel a műsorban?

A cél az volt, hogy egy igazi, nagyszabású show-t állítsunk össze gyerekeknek. Nem pár buta trükköt, nem egy felnőtt-előadás egyszerűsített változatát, hanem olyan műsort, amit kifejezetten az ő szórakoztatásukra találtunk ki. Ezért olyan kollégákkal álltunk össze egy csapattá, akiknek ez a specialitásuk.

Tibi-ri bá, avagy Fülöp Tibor

Igazi klasszikus bűvész, a „régi” generációból, Rodolfo személyes jóbarátja volt. Ő a bűvészet igazi nagymestere, akinek már a kora is egy bűvésztrükk: nem olyan idős ám, mint amilyennek hisszük! Szívében még mindig fiatal és energikus, aki pillanatok alatt elvarázsol bármilyen korú közönséget.

Tibiribá bűvész

Feodor Attila, Suta bohóc

Suta bohóc ügyetlen, mégis ügyes, profi bűvész, csetlik-botlik, mégsem jövünk rá a trükkjeire. Évtizedeken át minden bűvészversenyen találkozhattunk vele, majd a bűvészet mellé kitanulta a bohócmesterséget is, és most lenyűgöző módon ötvözi a két stílust, egyedülálló előadásokat tartva.

Suta bohóc

Betyár Csabi (Nagy Csaba)

Ha Betyár Csabi színpadra lép, garantált a mosolygás! Több évtizede a bűvészet szerelmese, világbajnokságokon is részt vett, és egyedülállóan kreatív módon ötvözi a bűvészetet a szórakoztatással. Egyike azon kevés magyar bűvészeknek, akik még valódi élő galambot használnak az előadásaik során.

Betyár Csabi - Országjáró Varázs Show Lui bűvésszel

Lui bűvész, szerény személyem:)

Azt hiszem, engem már nem kell bemutatni, világrekorder bűvész és illuzionista vagyok, szinte minden magyar televíziós csatornán szerepeltem már – no meg persze itt, a blogon is:

Tekintsd meg a show promóciós videóját!

Előadások, időpontok és helyszínek

Ezzel, a speciálisan gyerekekre szabott show-műsorral 1 országjáró túrát terveztünk, vagyis minden helyszínen csak egy előadást tartunk, és a jelenlegi tervek szerint nem is ismételjük meg a turnét.

Az eddigi tervek szerint itt találkozhattok velünk:

2019. Május 24. Budapest Vigyázó Sándor Művelődési Ház
2019. Október 19. Ócsa Egressy Gábor Szabadidőközpont
2020. December 6. Zalaegerszeg Art Mozi

A ti városotokban nem lépünk fel?

Semmi baj, a listát folyamatosan bővítjük!

  • Ha programszervező vagy, vagy szállodád, éttermed, művelődési házad, fesztiválod van, kattints ide és beszéljük meg, mikor tudnánk hozzátok is elvinni ezt az egyedülálló showműsort.
  • Ha szülő vagy, és szeretnéd, ha a ti városotokban is lenne egy gyerekekre szabott, varázslatos bűvészshow, akkor pedig küldd el ezt a cikket a helyi művelődési háznak, programszervezőnek, önkormányzatnak – és mi boldogan elmegyünk hozzátok!

Remélem, hogy hamarosan találkozunk!

 

Hozzászólások

Még senki nem írt hozzászólást.

Új hozzászólás