Hírös emberekkel a Hírös7 fesztiválon!

Minden fellépés más, mindegyik különleges a maga nemében, de persze akadnak olyanok, amik különlegesebbek a többinél. Ilyen volt a Hírös7 fesztivál is, melynek szervezői úgy döntöttek, hogy augusztus 20-ra fő műsorszámként nem egy koncertet, vagy egy megasztárt szeretnének, hanem egy egyedülálló show-műsort, amiben a mágia és a zene is szerepet kap. Kifejezett kérésük volt, hogy a Musicalsztárok Varázsköntösben című előadásba csempésszem bele a fellépők mellett az ünnepi óriáskenyeret, és a nemzeti zászlót is, így méltóképpen ünnepelhessük az államalapítást. 

A Musicalsztárok új köntöse

Nem csak azért volt különleges, mert 8 ezer ember nézte a műsort és a végén vastapsot kaptunk (bár bevallom őszintén, ez is megmelengette a szívemet. :)) De az igazi exkluzivitást az adta, hogy olyan emberekkel kellett együtt dolgoznom, akik az énekben, a táncban, a színészetben tehetségesek – a varázslat viszont nem az ő asztaluk, így néhány esetben kellett egy kis betanítás. ;)

Lui bűvész a Hírös emberekkel a Hírös7 fesztiválon.

Szegő Adriennt például egy ketrecbe varázsoltam bele, ő úgy bukkant fel a színpadon, hogy a lángból alakult át csodaszép nővé. Füredi Nikolettel asztalt táncoltattunk, mielőtt hangjával elkápráztatta a közönséget, Veréb Tamás egy pár ruhából született. Szulák Andrea és Laki Péter pedig olyannyira jelen voltak a színpadon, hogy én már csak a háttérben húzódhattam meg – és ott sorjáztam egymás után a varázslatos trükköket. :)

Természetesen ahhoz, hogy minden tökéletes legyen a helyszínen, előtte el kellett próbálnunk a show egyes elemeit, és persze be kellett avatnom a színészeket néhány trükkbe is. Remélem, megtartják a szavukat, és nem árulják el a titkaimat!

Mitől volt más ez a fellépés?

Nem attól, hogy sztárokkal dolgozhattam együtt – hiszen máskor is volt szerencsém színészekkel, zenészekkel együttműködni a színpadon.

Nem is attól hogy a szervezőknek egyedi elképzelései voltak. Számomra teljesen természetes, hogy nincs két egyforma show, és mindig úgy alakítom ki a műsort, hogy valami személyességet csempésszek bele. A 3 kilós kenyér és a magyar zászló szinte meg sem kottyant, voltak már ennél cifrább helyzeteim is. ;)

Ami igazán különleges volt ebben a fellépésben, az a hatalmas megtiszteltetés és bizalom, amit nem győzök eleget köszönni a szervezőknek. Ritkán fordul elő Magyarországon, hogy a hagyományos fellépők helyett egy ilyen rendezvényen, ekkora tömeg előtt, főműsoridőben, fő fellépőként egy bűvész show-t válasszanak. Nem kis bátorság kellett hozzá – és őszintén mondhatom, hogy megérte! A műsor végén 8 000 ember tapsolt egyként, ami természetesen nem csak szerény személyem varázslatos műsorának köszönhető, sokkal inkább a musical sztároknak, akik valóban fantasztikus gálát rendeztek a színpadon!  

Nagyon remélem, hogy lesz még lehetőségem hasonló fantasztikus műsorokban részt venni, mert rettenetesen élveztem. :)

Nézd meg a rövid ízelítőt a műsorból:

Hozzászólások

Még senki nem írt hozzászólást.

Új hozzászólás