A bűvésztábor mindenkit elvarázsolt!

Abrakadabra, elvarázsoltuk a gyerekeket!

A 2019-es bűvésztábor lakóit a Hősök terén fogadtuk exkluzív óriáslimuzinnal, és mint az igazi sztárok vonultunk végig a városon. Alaposan megbámultak minket Budapesten, és persze akkor is, amikor begördültünk a 17. kerületi Kalandpark játszóház parkolójába! Ez a 1000 m2-es helyszín lett ugyanis az otthonunk, iskolánk, munkahelyünk, műhelyünk, próbatermünk a következő 2 napra.

limuzinnal érkeztünk

Azonnal elfoglaltuk és mágikus birodalommá varázsoltuk a játszóházat, és már meg is kezdődött a kulisszatitkok felfedése. 

A tábor alatt a bűvészet 3 különböző ágába lehetett belekóstolni:

Az első „órát” Atus bűvész tartotta, az asztali- és mikrobűvészet mestere, aki kártyatrükkökről, pénzérmés mutatványokról rántotta le a leplet. Damien White a mentalizmus és a gondolatolvasás izgalmas világába vezette be a gyerekeket, akik eleinte álmélkodva, majd szakértő szemmel figyelték a trükköket. Nagyon gyorsan tanultak, és hamarosan már egymást is lenyűgözték. :)

A harmadik órán pedig én mutattam egy kis kedvcsinálót a gyerekeknek a színpadi bűvészet világából.

Bűvésztábor Lui bűvésszel és csapatával

És hogy mi történt a sok tanulás és gyakorlás után? Ha a szülők kérdezik, természetesen 8-kor már mindenki ágyban volt és aludt, mint a kisangyal. :) Véletlenül sem fordulhatott elő, hogy pizsamás bulivá alakulva az éjszakai, üres Kalandparkban játszottunk volna, olyanról pedig pláne szó sem lehetett, hogy a kivetítőn néztünk volna bűvészes filmeket és híres, nagy fellépések felvételeit egészen késő estig. 

A második napon már kis műsorokat raktunk össze mindenkinek a kedvenc trükkjeiből, gyakoroltuk az előadásmódot, a mozgást és a szöveget is. Délután pedig visszamentünk a Hősök terére, ahol a bűvészpalántákat már várta a leglelkesebb közönség: szülőik, szeretteik. Reméljük, hogy aznap este otthon mindenki sikert aratott a mini-showműsorával!

Természetesen ez a 2 nap kevés volt arra, hogy mindenki minden területen profivá váljon, de arra nagyszerű volt, hogy egy kis ízelítőt adjunk a gyerekeknek az illúziók világából, és megmutassuk, hogy többféle stílus is létezik. A sok gyakorlásnak köszönhetően pedig nagyon látványos fejlődést értek el, az itt tanultakat nyugodtan bemutathatják otthon, vagy akár egy iskolai előadáson is!

A Bűvésztábor története

Az idei bűvésztábor már a 4. volt a sorban. 2016-ban 20 gyerkőccel és 1 turnussal indult a rendezvény, idén pedig már 3 alkalommal tartottuk meg nyáron a tábort, összesen 80 fő részvételével. Már nem csak Budapestről jöttek gyerekek, hanem sok vidéki városból, sőt, Szlovákiából és Ausztriából is volt hallgatónk.

Teltházas volt mind a 3 turnus, úgyhogy jövőre legalább 4-et indítunk! :) Különleges fejlesztés lesz, hogy az alaptáborok mellett indul majd egy különleges, „2. osztály” is, profibb trükkökkel, ahova azok a bűvészek jöhetnek, akik már voltak az alapozó táborban. 

Idén nagyon hamar beteltek a helyek. Ha szeretnéd, hogy jövőre a te gyerkőcöd tutira ott legyen a táborban, kövesd a Lui bűvész facebook oldalt, itt fogok először szólni, ha megvannak a 2020-as időpontok!

 

Hozzászólások

Még senki nem írt hozzászólást.

Új hozzászólás