Lerántjuk a leplet!

Megjelent a legújabb bűvész oktatóanyag!

Rendelhető:  a lui@luimagic.hu e-mail címen vagy telefonon: 06203608221

Az oktatófüzetek ára: 1. rész 1990Ft 2. rész 1990Ft + postaköltség, amennyibe egyszerre mindkét rész szeretnéd megvásárolni 3600Ft-ért + postaköltégért a Tiéd lehet.

Hogyan tanulnak ma a bűvészek? A múltkori cikkben már megírtam röviden, „hogyan készül a bűvész”, de ma egy teljesen új tanulási módszerről fogom lerántani a leplet. Valami újdonságot varázsolok elő a bűvészcilinderemből, olvass tovább és tarts velem!

Emlékszel a legutóbbi cikkre? Sejtelmesen megemlítettem egy titkos, 21. századi eszközt, ami varázslatos módon segít, hogy bárkiből bűvész lehessen! Most elárulom, hogy miről is van szó!

Megannyi bűvészkönyv létezik már és számtalan bűvész oktató videó leledzik az interneten, köztük találhatsz jobbakat, de gyengécskéket is szép számmal.

Ezeket látva elhatároztam, hogy egy ezektől eltérő módszert találok ki a jövő bűvészeinek okítására, a trükkök tanítására és tanulására. Érdekes, és stílusos bűvészetet szeretnék tanítani a jövő nemzedékének.

Villám trükk 1
Villám trükk 2

 

Interaktív bűvész-füzet: itt a 21. század!

raklapon_buvesz_ujsag

Ezekben a pillanatokban robognak a teherautók a nagy áruházak felé, hogy mielőbb kikerülhessen a polcokra a 10+1 villámtrükk Luival című interaktív bűvészfüzet, amelyből rögtön két rész is megvásárolható.

A két oktatófüzetben, füzetenként 10+1 bűvész trükköt mutatok be részletes fázisfotókkal, magyarázattal, apró érdekességekkel a bűvészet múltjáról, jelenéről, jó tanácsokkal az előadásmóddal kapcsolatban és rengeteg egyéb meglepetéssel.

 

Kinek ajánlom a bűvész oktatófüzeteket?

Legyen akár szó egy kisgyerekről, aki az iskolai fellépésen szeretne bűvészkedni, vagy egy nagymamáról, nagypapáról, aki unokáját szeretné lenyűgözni, esetleg egy fiatalemberről, aki a házibuli középpontjába szeretne kerülni: a bűvészfüzeteket 6-99 éves korig bárkinek melegen ajánlom! (Természetesen a 100 éven felülieket sem szeretném diszkriminálni, nekik külön gratulálok, hogy ilyen szép kort értek meg!)

 

Milyen trükköket talál az oktatófüzetekben?

Egyszerű, könnyen megtanulható trükköket. Olyan mutatványokat, mint a lebegés, vagy a kanálhajlítás vagy a pénzvarázslás: nem csalás, nem ámítás, ezeket a mutatványokat bárki elő tudja majd adni!

A füzetekben szereplő bűvésztrükkökhöz ráadásul nem kell extra eszközöket, drága kellékeket vásárolni, mert úgy állítottam össze őket, hogy csak olyan dolgokra legyen szükség, amik a legtöbb otthonban megtalálhatóak, vagy könnyen elkészíthetőek.

 

Mitől más ez az oktatófüzet, mint a többi bűvészkönyv?

Az egyik különleges tulajdonsága a füzeteknek az, hogy találsz bennük QR kódokat is, amelyeket okos telefonnal leolvasva egy-egy videót nézhetsz meg, amiken személyesen mutatom be a trükköket.

Ha haladni szeretnél az idővel, ennek az oktatóanyagnak a beszerzésével egy 21. századi kisokost tudhatsz majd magáénak! Papír, vagy digitális? Szöveges vagy videós?

Többet nem kell ilyen nehéz döntéseket meghoznod, hiszen ez a füzet hordozza mindkét tanulási forma előnyeit.

Tanulj bűvészkedni velem és szórakoztasd, nyűgözd le barátaidat, családodat, közönségedet a legnagyszerűbb bűvész trükkökkel!

Ha már elsajátítottad a füzetben megtalálható trükköket és egy másik szintre szeretnéd emelni bűvésztudásodat, érdemes egy bűvésztanárt, egy igazi mestert felkeresned! Erről egy másik cikkben fogok majd írni…

 

Íme egy gyors villámtrükk, amit megtanulhatsz a füzetből:

 

Hidd el, hogy Te is megtanulhatsz bűvészkedni!

Nem  fontos, hogy nem ismersz egyetlen trükköt sem, vagy úgy érzed nem vagy elég ügyes. Ezt az útmutatót úgy alkottam meg, hogy Te is lépésről-lépésre el tudd sajátítani a varázslat fortélyait.

Ne add fel, ha elsőre nem sikerül, hiszen a mondás tényleg igaz: gyakorlat teszi a mestert! Bízom benne, hogy egy napon belőled is nagy varázsló válik!

 

Hozzászólások

Új hozzászólás