A legszebb magyar “bűvésznő”

Miss World Hungary

Jelenleg november 20.-a, hajnali 6 óra van.

A legszebb magyar “bűvésznő” 1

Most értem haza a reptérről, ahol nagy izgalmak közepette indult – remélhetőleg világhódító útjára- , a legújabb tanítványom: a Miss World Hungary idei királynője, Kiss Daniella.

A csomagokat elnézve senki nem mondta volna meg, hogy a ruhákon, cipőkön, szemceruzákon kívül a táska mélyén lapul 1 csomag francia kártya, 1 cilinder, egy-két trükkös bűvészkellék, és persze az elmaradhatatlan konfetti. Apropó, konfetti:kulisszatitok, de Daniella nálam hagyta a speciális konfettit a műsorához, úgyhogy nem volt mit tenni, kivittem neki a repülőtérre. Ilyen dolgokban nem ismerek lehetetlent, mindent a sikerért. (De azért a fél 4-es kelés, na az durva.) 🙂

A ketté vágott királynő

A történet úgy kezdődött, hogy Hajdú Péter megkeresett, hogy a Frizbi halloweeni külön kiadásában fűrészeljem ketté Magyarország legszebb hölgyét, Kiss Daniellát.

Természetesen örömmel igent mondtam, hiszen már több híresség is fordult hozzám hasonló kéréssel (erről majd egy másik blog bejegyzésben fogok írni).

A Frizbiben sikeresen bemutattuk a közös kis világszámunkat, amiről itt láthatjátok a képet.

A ketté vágott királynő

A show után azt gondoltam, ezzel be is fejeztük a közös szemfényvesztést, ám pár nap múlva Daniella felhívott azzal a kéréssel, hogy tanítsak neki bűvészetet.

Elmesélte, hogy minden Miss World világversenyen a lányoknak a ruhás felvonulásokon kívül, egy különleges „tálent show-ban” kell egy produkciót bemutatniuk.

Mivel az ének és a tánc már lerágott csont ezeken a versenyeken,ezért azt gondolta, hogy egy kis bűvészkedéssel ki tud majd tűnni a sok sablonos produkció közül.

Az idő rövidsége és a kettőnk szoros időbeosztása miatt féltem, hogy nem fog összeállni a műsora, de hát azt már régóta tudjuk, hogy bátraké a szerencse, – így belevágtam.

Szép vagy, mint a rózsaszál, ó Te kedves királylány….

Sokat gondolkoztam, hogy milyen műsort állítsak össze neki, ami elegáns, finom és nőies, végül az ihletet a Süsü című mese egyik sora adta. 🙂

Arra jutottam, hogy kézügyességi bűvészetet fogok neki tanítani, ami bár nem a legegyszerűbb, mégis talán a leghatásosabb színpadi kategória. A műsorában kártyák, rózsák, legyezők kápráztatják el a nézőket Seal és Andrea Bocelli monumentális zenéjére.

Daniellával jó volt együtt dolgozni, mert látszott, hogy kellő alázattal és kitartással áll a dologhoz. Meglepően gyorsan tanulta be a trükköket, de a trükköket színesítő mágikus mozdulatokkal kicsit nehezebben birkóztunk meg.

Daniella 1Daniella 2

A legnehezebb talán az volt, hogy amikor eltüntet a kezében egy tárgyat, de a néző még nem tudja, hogy az eltűnt, azt a látszatot keltse, mintha még a kezében lenne. (Mint látjátok leírni is bonyolult, nem hogy még megtanulni…) 🙂

Ami meglepő volt számomra, hogy a királynő a próbák szünetében is a bűvészkedésről és a különböző kellékekről kérdezett és előszeretettel kotorászott a titkos szekrényem kellékei között.

Daniella 3

A varázslat olyannyira megfertőzte, hogy még az is felmerült a szépségben, hogy komolyabban is foglalkozzon bűvészettel. Én örülnék neki, hiszen nagyon kevés női bűvésszel büszkélkedhet kis országunk.

Magánemberként nagyon megtisztelőnek érzem, hogy én készíthettem fel a versenyre a királynőnket, bűvészként pedig külön örülök annak, hogy ezen a rangos versenyen a világ kamerái, ha csak rövid időre is, de bűvészetet látnak majd.

A kínai közönség egyébként is rajong a bűvészetért, ezért remélem, hogy nagy sikert fog aratni Daniella produkciója. Szorítsunk neki, hogy élete talán legnagyobb kalandja igazán varázslatossá sikerüljön.

magyarorszag_szepe

 

Hozzászólások

Még senki nem írt hozzászólást.

Új hozzászólás