Farsangi abrakadabra Lui bűvésszel

A farsangi szezon idén sem telt unalmasan: minden hétvégére jutott egy farsangi bál, vagy gyerekfarsang, vagy egyéb fellépés, ahol elvarázsolhattam a közönséget. Olvass tovább, és elmesélem, hogy milyen különleges bűvészműsorral készülök ezekre az alkalmakra, és milyen az, amikor a bűvészt is elbűvölik!

Meséljek arról, milyen különleges időszak a farsang egy bűvész életében?

Nem tudok. Nálam az év 365 napja farsangias hangulatban telik, hiszen az otthonomban teljesen megszokott látvány a jelmezes figurák jövés-menése. Szomszédaim már meg sem lepődnek, ha néhány vámpír, krampusz, vagy maga a Mikulás érkezik látogatóba.

Bűvészműsor farsangi bálokra Lui bűvésszel

De azért a farsang mégis más egy kicsit, mert rengeteg fellépésem közben nem csak én vagyok „jelmezben” – és mert ilyenkor rendszeresen találkozom kicsi kollégákkal is, ami mindig megmelengeti a szívem.

 

Miért népszerűek a bűvészek farsangkor?

A mágia, az illúzió egész évben varázslatos hatással van a közönségre, de vannak olyan időszakok, amikor különösen népszerű. Ilyen például a karácsony, amikor mindenki sokkal könnyebben hisz a csodában, és a farsang is, amikor a bálok hangulatának elengedhetetlen kelléke a jelmez, és a titokzatosság – a színpadon és a nézőtéren egyaránt. Ezért is találtuk ki, hogy csinos táncosaimmal különleges, tematikus bűvészműsorokat állítunk össze: az egyik fellépésen Al Caponét és a ’20-as évek gengsztervilágát elevenítjük fel, a másik műsor Las Vegas látványos revüjét hozza el a közönségnek.

 

Gyerekfarsangokon

Mindig örülök, amikor látom, hogy bár egyre nagyobb teret hódítanak az Elzák, Yodák, és egyéb trendi jelmezek, 100 kosztüm közt még mindig akad legalább 2-3 bűvész vagy varázsló. Jó érzés lépten-nyomon találkozni kicsi kollégáimmal, és látni, hogy a mágia népszerűsége töretlen!

 

Bűvészt keres rendezvényére? Ide kattintva veheti fel velem a kapcsolatot!