XI. PJA Évindító Célkitűző Edzőtábor V.I.P. vendégei voltunk! 2019

Pongor – Juhász Attila meghívásának köszönhetően 650 néző előtt mutathattuk be különleges varázslatainkat. A show különlegessége az volt amikor minden vendég egyszerre varázsolt velem. A 11 év alatt egyszer sem szerepelt bűvész ezen a rangos eseményen. Köszönjük a meghívást!

Hungarian Wedding Gala & Award 2018.

Különleges felkérésnek tettünk eleget. A Hungarian Wedding Gala & Award show meglepetés műsora voltunk, melyben James Bond produkciónkat mutattuk be. A műsor különlegessége volt, hogy az egyik díjazott díját mi varázsoltuk elő és át is adhattuk a show végén.

Nemzetközi Cirkusz Fesztivál 2018.

Nagy sikert aratott a Fővárosi Nagycirkuszban bemutatott műsorunk, melyben saját találmányú trükkömet mutattuk be a közönségnek. Büszkeséggel töltött el, hogy egyetlen Magyar bűvészként képviselhettem a szakmámat ezen a rangos eseményen.

Színházak Éjszakája 2017.

Nagy megtiszteltetés volt főszereplőként a Játékszínbe  a Színház színészeivel egy színpadon kellemes perceket okozni a nézőknek. Ezen a napon több mint 1000 ember látogatta és nézte meg műsorunkat. Szinetár Miklósnak kifejezetten örültem mert 1996.-ban találkoztam vele utoljára, amikor a Ki-Mit-Tud versenyben zsűrizett.

Fantastic Beasts 2017.

A Legendás állatok és megfigyelésük egy 2016-os brit-amerikai fantasy-kalandfilm, David Yates rendezésében. A forgatókönyvet J. K. Rowling, a Harry Potter könyvsorozat szerzője írta. A mozis premieren a Warner Bros-tól kapott filmes kelékekkel szórakoztattam a vendégeket. A díszbemutató után ajándékba megkaptam a film kellékeit, melyeket azóta is nagy becsben őrzök. 

A Dm reklám arca lettem 2016.

Igazán különleges formában mutattam be a Dm reklámfilmjében az áruház új mobilkuponját. A mutatványokban modern vizuális  trükköket alkalmaztuk.

Triumph termékbemutató műsor 2016.

2016.-ban a Triumph új kollekcióját a Magic Boost-ot mutattuk be a nagyközönség számára. Feladatunk az volt, hogy az új termékek egy mini bűvész show-ba  építve mutassuk be a meghívottaknak.

Péterfy Borit kettéfűrészeltem  2015.

2015.-ben az akvárium klubban Péterfy Borit koncertje közben kettéfűrészeltem. A rendezvényre kilátogató Petőfi Tv élőben adta az énekesnő különleges műsorát. Óriási koncert élmény volt.

Vidám Kísértet  2015.

2015.-ben a Játékszínben Böhm György által rendezett Vidám Kísértet című darabban trükkmesterként tevékenykedtem. Olyan híres színészekkel dolgozhattam együtt mint pl: Liptai Klaudia, Hernádi Judit, Gálvölgyi János

Daracula filmsorozat 2014.

2014.-ben az a megtiszteltetés ért, hogy a Golden Globe díjas Jonathan Ryes Meyers-el dolgozhattam együtt egy igazi szuperprodukcióban. Jonathan a Dracula című sorozat főszereplője volt, amiben én kéz dublőreként voltam a segítségére. A feladatom látványos, kártyakeverések, emelések bemutatása volt. A forgatás alatt a világsztárral jó barátságba kerültem.

“Fantasztikus bűvész vagy Lui! Imádom, amit csinálsz!”

Jonathan Rhys Meyers

Golde Globe díjas / színész

Találkozás a Gladiátor énekesnőjével 2014.

2014.-ben Lisa Geraldnak a Grammy díjas énekesnőnek varázsoltam. A művésznő aki a Gladiátor című film zenéjével vált világhírűvé elismerően fogadta trükkjeimet. amit az egyik koncertje előtti percekben mutattam neki. Megtisztelő volt a vele való találkozás.

 ” Nagy hatással voltak rám a trükkjeid, igazán különleges perceket szereztél nekem.”

Lisa Gerrald

Golden Globe díjas / énekes - zeneszerző

Harlem Globetrotters  2014.

2014.-ben a fantasztikus kosárlabda zsonglőröknek a Harlem Globetrotters -nek varázsolhattam. A fiúk megtanítottak hogyan pörgessem látványos módon a labdát, cserébe én az egyik kártyatrükkömmel varázsoltam el Őket.

Világrekorder lettem 2013.

2013.-ban a maratoni és az utcai bűvészkedés Magyar majd Világrekordere lettem. A bűvészműsorom 31 órán keresztül szórakoztatta a közönséget. A felállított rekordot a mai napig senki nem döntötte meg. 

Kecskeméti Katona József Színház 2012.

2012.-ben a Kecskeméti Katona József Színházban bemutatott Kétbalkezes Varázsló című darabban Cseke Péter rendező felkérésének eleget téve speciális bűvésztrükköket tanítottam be a darab szereplőinek.

“Nagyon köszönöm Lui munkáját minden elképzelésemet maximálisan megvalósította”.

Cseke Péter

Jászai Mari-díjas / színész, rendező

X treme bűvész show 2011.

2011.-ben az Árkád bevásárlóközpont és a Groupama Garancia Biztosító közös szervezésében egy életveszélyes mutatvánnyal leptük meg az utca emberét.

Tv2 Frizbi Road show 2010.

2010.-ben országjáró turnéra indult a Tv2 Frizbi című műsora. A rendezvénysorozatban különleges bűvésztrükkökkel, látványos illúzió mutatványaimmal szórakoztattam a közönséget.

Segíteni Jó 2009.

2009.-ben egy álmom vált valóra.  Sikerült bejutnom a Szent László kórházba, ahol nagyon kedves kis közönségemet szórakoztathattam egy kis varázslattal. Természetesen sok karitatív megkeresést kapok és mindent megteszek azért hogy segíthessek.

A Kiválasztott 2008.

2008.-ban A Tv2 különleges show műsorában vehettem részt, melyben Uri Geller utódját keresték. A nyolc héten keresztül tartó versengésen a nézők szavazatai alapján a döntőig juthattam. 

” Jó kiállású, különleges előadónak tartom, kimagasló képességekkel. Amit Ő tud, azt nagyon kevesen tudják. “

Uri Geller

Mentalista

T-com gyereksziget 2007.

2007.-ben a T-COM gyerekszigeten saját színpadot kaptam, ahol egy héten keresztül szórakoztattam bűvészműsorommal a programra látogató családokat.

Szerencsejáték Zrt. reklámarca lettem 2006.

2006.-ban a Szerencsejáték Zrt reklámfilmjének főszereplője voltam. A milliókat hirdető lottó nyereményt bűvésztrükkel reklámoztuk.

Minimax Kölyökhajó 2005-2007.

Két éven keresztül volt szerencsém a Minimax csatorna hévégi hajóján gyerekeket tanítani a bűvészet, mágia, varázslat, szemfényvesztés fortélyaira.

Lappföldi mikulás túrné 2002.

2002-ben A finn mikulás Joulupukki Magyarországra látogatott. Több helyszínen is óriási sikerrel varázsoltuk elő  a magyar közönségnek az igazi Mikulást.

” Igazi varázslat amit Lui csinál. Mindig emlékezni fogok rá. Ő is egy csoda!”

Joulupukki

Finn Mikulás

Axiál Gép show 2000.

Az Axiál  mezőgazdasági cég gép show-jának fellépője voltam öt éven keresztül számomra is nagy kihívást jelentett, hiszen a legmodernebb mezőgazdasági gépeken, gépekkel kellett bűvészkednem.

“Minden évben lenyűgözött Lui azzal, ahogyan felkészült a gép parkunkból, és ahogy lenyűgözte a több ezer fős szakmai közönséget”

Hatala László

Marketing Igazgató

Legnépszerűbb műsoraink

Válasszon az alábbiak közül …

Party Bűvész Show

A Party Bűvész show előnye, hogy nem csak színpadon, hanem kisebb területen is bemutatható. A produkciót úgy állítottuk össze, hogy megrendelőinknek ne kelljen semmilyen dobogót, színpadot biztosítaniuk. Éttermek, céges vacsorák, bálok, konferenciák, születésnapi partyk közkedvelt műsora.

James Bond Show

A James Bond bűvész show igazi kuriózum, hiszen egy olyan tematikus program, mely köré akár egy egész rendezvény építhető. A műsorban a James Bond eleganciáját ötvöztük varázslatos, látványos trükkjeinkkel. Tökéletes választás minden típusú rendezvényre, hiszen a show nem csak színpadon mutatható be.

Las Vegas Magic Show

A Las Vegas show-ban  a vendégek az amerikai revü show-k világába csöppenhetnek. A varázslatos táncokkal fűszerezett bűvészműsor, igazi színfoltja a hazai rendezvény piacnak.  A produkciót céges rendezvényekre, fesztiválokra, falunapokra, farsangi, karácsonyi, szilveszteri partykra egyaránt ajánljuk.