Káprázat és csillogás: Las Vegas bűvész show

Minden bűvész legnagyobb álma egy önálló show Las Vegas-ban: a hatalmas közönség, a csillogás, a különleges effektek széles tárháza sokak számára a szakma csúcsát jelenti. Én is köztük vagyok: számtalan felvételt néztem már végig szájtátva, abban bízva, hogy egyszer majd én is eljutok oda…

Ám időközben rájöttem, hogy nekem itt a helyem, és ha a bűvész nem megy Vegas-ba, akkor viszont Vegas-nak kell eljönnie a bűvészhez! Olvass tovább és elmesélem, hogy néz ki egy igazi Las Vegas-i revü show Magyarországon!

Bűvész a Fény Városában

Sokáig ábrándoztam arról, hogy egy napon majd a Fény Városában bűvészkedem és lépek fel esténként (sztárgázsiért, naná!), de amikor családom lett, rájöttem, hogy mindig is Magyarország felé fog húzni a szívem.

De az álmaimról nem vagyok hajlandó lemondani. Ezért úgy döntöttem, Las Vegas-t kell idehoznom Magyarországra. Természetesen nem egy az egyben, nem az ottani bűvészműsorokat lekoppintva, hiszen a magyar közönségnek egészen más az ízlése és az igénye.

Olyan bűvész-revüműsort akartam összeállítani, ami itthon fog nagy sikert aratni.

Bűvészet - Hatalmas revüműsorok

A recept egyszerű: fogj egy csinos hölgyekből álló tánckart, öltöztesd őket egy kevésnyi flitterbe, tegyél melléjük egy jóképű bűvészt, és fűszerezd az egészet lélegzetelállító trükkökkel, lenyűgöző koreográfiával, no meg néhány jó poénnal. Voilà! Las Vegas megérkezett Magyarországra.

Én voltam az első bűvész itthon, akinek a műsorában a lányok nem csupán dekorációként és figyelemelterelésként szolgáltak: a tánckar és a táncos elemek legalább akkora hangsúlyt kaptak a bűvészműsorban, mint maga a bűvészkedés.

Nagy csapattal dolgoztam és nagyon jó lett a végeredmény: az eredeti műsorral háromszor töltöttük meg a Ruttkai Éva színházat, és összesen körülbelül 1500 ember tapsolt, éljenzett, álmélkodott a nézőtéren. Olyan fantasztikus hangulata volt a show-nak, hogy még sokáig voltak hasonló előadásaim!

Las Vegas bűvész Show, Lui bűvész, bűvészet
Bűvész műsor - Las Vegas Show
Revüműsor, rendelhető bűvész show Lui bűvésszel
Lui bűvész és a Las Vegas bűvész show

A Las Vegas Bűvész Show

Az eredeti műsorból lett mára a szerényebb, de nem kevésbé izgalmas Las Vegas Bűvész Show: jelenleg 2 csinos asszisztenssel járom az országot (csak a feleségem meg ne tudja!).

Az Las vegasi hangulat a bűvészműsor minden elemében visszaköszön: a kellékek között a kártyáé és a zsetonoké a főszerep, a dekoráció és a ruhák mindenhol csillognak, és természetesen a színes tollboa is elhagyhatatlan! (A lányokon. Én nem viselek ilyesmit.)

A Las Vegas show látványos, izgalmas, lenyűgöző – és eddig mindenhol osztatlan sikert aratott. :)

Ha érdekelnek a technikai részletek, és szeretnéd megrendelni a Las Vegas bűvész show-t, kattints ide!