TERMÉKBEÉPÍTÉS

Felejthetetlen módon szeretné bemutatni új termékét? Egy kis extra humort szeretne csempészni a céges rendezvényébe?
Válassza a cégre szabott Bűvészshow-t, amibe bármilyen céges elemet be tudok építeni: elvarázsolom konkurensét, elővarázsolom legújabb fejlesztését (akár egy autót is képes vagyok a semmiből előhívni!), vagy az évértékelőn eltüntetem a főnököt – a dolgozók legnagyobb örömére.
Törjön ki a hagyományos műsorok egyhangúságából; az egyedi, cégre szabott bűvész show-ra még évek múlva is emlékezni fognak a vendégek!
Ez a műsor látványos módja például az új termékek bemutatásának; varázsoltam már elő boros hordót, autót a semmiből, sőt, egyszer még Joulupukki-t, a finn Mikulást is egy varázs dobozból…

Videós varázslat!  Csapatunk elkészíti varázslatos videóját, mely több ezer emberhez eljut. Amennyiben szeretné, hogy terméke a youtube-on keresztül varázsolja el az embereket keressen bizalommal és készítse el velünk a bűvészmutatványokkal ötvözött termékbemutatós videóját.

Technikai leírás

Minden esetben egyeztetést igényel a produkció összeállítása. Céges termékek, eszközök, beépítésekor kidolgozott kreatív ajánlatot küldünk, melyből kiválaszthatja ügyfeleinek, vendégeinek  a legmegfelelőbb programot.

 

Lépjen velem kapcsolatba itt!

 

Az űrlap elküldését követően 24 órán belül válaszolunk megkeresésére.
Ha kérdése van a műsorral kapcsolatban, vagy gyorsan szeretne időpontot egyeztetni, hívjon bizalommal!

E-mail: lui@luimagic.hu

 

Telefon: 06-20-360-8221

Adatait az adatvédelmi törvényeknek megfelelően bizalmasan kezeljük,
kizárólag kapcsolattartás céljából tároljuk, harmadik félnek nem adjuk át.